{"id":206,"date":"2020-05-25T19:03:52","date_gmt":"2020-05-25T19:03:52","guid":{"rendered":"https:\/\/heelonsdorpbakt.nl\/?page_id=206"},"modified":"2021-04-02T19:08:00","modified_gmt":"2021-04-02T17:08:00","slug":"wentelteefjes","status":"publish","type":"page","link":"https:\/\/heelonsdorpbakt.nl\/wentelteefjes","title":{"rendered":"Wentelteefjes"},"content":{"rendered":"\n
Voor 10 wentelteefjes<\/p>\n
En verder<\/p>\n
Snij de korstjes van het witbrood. Gebruik bij voorkeur een casino wit. Nog lekkerder i.p.v. casino: gesneden brioche brood. Hier hoeven de korstjes niet van afgesneden te worden.<\/p>\n
Doe de eieren, melk, vanillesuiker en kaneel in een diep bord en klop dit met een garde door elkaar.<\/p>\n
Zet een koekenpan op het vuur met een beetje boter. Doop een snee brood\u00a0 in het mengsel met een vork, keer het om in het mengsel. Laat het wat uitlekken. Leg de snee daarna meteen in de pan. Herhaal dit en leg de pan vol.<\/p>\n
Bak het wentelteefje aan beide kanten goudbruin. Bestrooi vlak voor het serveren met poedersuiker.<\/p>\n\t\t